logo
Inspectie? Speelplaatsbeheer!
Met speelplaatsbeheer beheert u uw speelplaats conform WAS en NEN 1176
Inspectie? Speelplaatsbeheer! Inspectie? Speelplaatsbeheer!
Voor speelplaatsbeheerders en inspectiebedrijven
Speelplaatsbeheerders en inspectiebedrijven kunnen zelfstandig of in samenwerkingsverband de speelplaatsen inspecteren en onderhouden en de wettelijk verplichte logboeken bijhouden.
Voor speelplaatsbeheerders en inspectiebedrijven Voor speelplaatsbeheerders en inspectiebedrijven

Speelplaatsbeheer voor het beheren van uw speelplaatsen

Speelplaatsbeheer is dé online applicatie voor het beheren van uw speelplaatsen. Deze applicatie van CSM Solutions ondersteunt u bij het beheren van speelplaatsen conform de WAS (Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen) en de NEN-EN 1176 norm.

Speelplaatsbeheer voor speelplaatsbeheerders

Speelplaatsbeheerders gebruiken deze applicatie om de wettelijk verplichte logboeken bij te houden, onderhoudsschema's op te nemen en eventueel zelf inspecties uit te voeren. Bij niet opgeloste bevindingen en niet uitgevoerde inspecties verstuurt speelplaatsbeheer reminders.

Voor speelplaatsbeheerders is Speelplaatsbeheer:


Klik hier voor een detailoverzicht van de functies van Speelplaatsbeheer voor speelplaatsbeheerders.

Speelplaatsbeheer voor inspectie- en onderhoudsbedrijven

Inspectie- en onderhoudsbedrijven gebruiken deze applicatie om voor hun klanten inspecties en/of het onderhoud te administreren. Inspecties worden online uitgevoerd en bij afronding van de inspecties worden de inspectie- rapportages gemaild naar de klant. De geconstateerde gebreken worden automatisch in een inspectie en onderhoud- logboek opgenomen.

Voor inspectie en onderhoudsbedrijven is Speelplaatsbeheer:


Klik hier voor een detailoverzicht van de functies van Speelplaatsbeheer voor inspectie- en onderhoudsbedrijven.

Indien de inspecties niet door de speelplaatsbeheerder zelf worden uitgevoerd, is een samenwerking tussen de speelplaatsbeheerder en de inspecteur de optimale combinatie. Bevindingen van inspecties worden dan automatisch in het inspectie en onderhoudlogboek opgenomen. De speelplaatsbeheerder kan ervoor kiezen om het inspectiebedrijf ook toegang te verlenen tot het inspectie en onderhoud- logboek, zodat het inspectiebedrijf ook het onderhoud kan administreren.

Speelplaatsbeheer is een product van CSM Solutions. Wilt u naar de website van CMS solutions? Klik op het logo om verder te gaan.